Google Ads Webshop

Google Ads BE/NL Shopping / Search / Remarketing 650,- per maand.
Eenmalige inrichtingskosten 760,-Google Ads Webshop

Charlotte van der Pouw - Dochorse

Eindelijk bereikt onze boodschap de juiste mensen! Al jaren zijn wij aan struggelen om nieuwe markten aan te boren en exact de juiste mensen te bereiken. In samenwerking met Switch is dit nu mogelijk en de resultaten zijn enorm goed! Het fijne aan Switch is dat ze zich niet blind staren op omzetverhoging, je hebt niks aan mega veel omzet als je kosten net zo hard meestegen. Bij Switch zijn ze er echt opgericht om maximaal winst te behalen met de campagnes en daar heb ik echt wat aan.

Danielle Leuvering - VA Business Academy

Ruim een jaar geleden nam Michelle samen met het team van Switch onze ads over. Sinds dien is de samenwerking steeds sterker geworden. Ze zijn een partij die meedenken op hoog niveau en alles eruit willen halen wat erin zit. Kernwaarden als vertrouwen, kwaliteit en service staan hoog in het vaandel en daar zijn wij zeer dankbaar voor. Sinds kort breiden wij het aantal social media kanalen uit en zij dragen daar een waardevolle steen aan bij. Dank je wel Michelle en team!

Eliene Sonneveld - Sunfield Fotografie

Vanaf de eerste Lockdown samen gewerkt met dit geweldige bedrijf. Tot op de dag van vandaag nog steeds erg blij mee! Hele mooie resultaten! Elke week krijg ik een uitgebreide reportage van Dennis en bespreken we de resultaten. We hebben goed contact en hij denkt pro-actief mee! Tot bedrijf!

Lars Blokdijk - Vertellis

Dankzij de samenwerking met Switch kunnen wij ons focussen op de dingen waar wij goed in zijn. Samen brengen wij meer stabiliteit in onze marketing activiteiten waardoor wij minder afhankelijk zijn van seizoenen. Dankzij Switch maken wij nu door het hele jaar wereldwijd impact met onze producten.